Call for papers 2017
Close Me!

Call for papers 2017

Escrit per Alma 14 juliol, 2017

S’obre la convocatòria de recepció d’articles per al número 7 d’Emblecat. Revista de l’Associació Catalana d’Estudis d’Emblemàtica. Art i Societat en totes les seves seccions: Festa i tradicions Imatge i text. Llenguatges Dona i imatge femenina Mercat de l’Art Arts visuals i sonores Els investigadors que desitgin contribuir en qualsevol d’aquestes seccions poden enviar els […]

 • Call for papers 2017

  Call for papers 2017

  Escrit per Alma 14 juliol, 2017

  S’obre la convocatòria de recepció d’articles per al número 7 d’Emblecat. Revista de l’Associació Catalana d’Estudis d’Emblemàtica. Art i Societat en totes les seves seccions: Festa i tradicions Imatge i text. Llenguatges Dona i imatge femenina Mercat de l’Art Arts visuals i sonores Els investigadors que desitgin contribuir en qualsevol d’aquestes seccions poden enviar els […]

 • Poblenou, el Manchester català

  Poblenou, el Manchester català

  Escrit per Alma 11 febrer, 2017

  Emblecat en col.laboració amb Rutart organitza la ruta cultural Poblenou, el Manchester català a càrrec de la historiadora del art Laia Guillamet Vilà. Vine a conéixer la història del bressol industrial de Barcelona. Acompanya’ns per l’evolució industrial del Poblenou vinculada a l’associacionisme i al moviment obrer així com per les seves últimes transformacions urbanístiques amb […]

 • Revista Emblecat

  Revista Emblecat

  Escrit per Alma 8 febrer, 2017

  Emblecat Edicions comunica que la revista digital núm.5 ja es pot consultar

Publicacions – Tesis doctorals

Arxivat a | Escrit per admin |

1. Tesis doctorals

2. Tesines i DEA

Tesis doctorals (PhD)

Bogoni, RobertaJoan Miró 1922-1942. Interpretación del simbolismo místico de la obra mironiana surrealista, Universitat de Barcelona (tesi doctoral) 2016.

Casal-Valls, L., La figura de la modista i els inicis de l’alta costura a Barcelona. Trajectòria professional i producció d’indumentària femenina (1880-1915), Barcelona, Universitat de Barcelona (tesi doctoral) 2013.

Esquinas Giménez, N., Josep Llimona i el seu taller, Barcelona, Universitat de Barcelona (tesi doctoral) 2016.

García Portugués, E., José Nicolás de Azara i la seva repercussió en l’àmbit artístic català, Barcelona, Universitat de Barcelona (tesi doctoral), 2007. Consulteu aquí.

Macsotay, Tomas, The Human Figure as Method. Study, Sculpture and Sculptors in the Académie royale de peinture et de sculpture (1725-1765), Universitye of Amsterdam (Netherlands) (PhD) 2008.

Ortiz Garcia, J.A., Art, devoció i ritual funeraris a la Catalunya Moderna, Barcelona, Universitat de Barcelona (tesi doctoral) 2015.

Vallugera Fuster, AnnaEl mercat artistic, 1770 -1808. Producció, consum i comerç d’art, Barcelona, Universitat de Barcelona (tesi doctoral) 2016.

Tesines i DEA

Barrientos Lima, M., El Mestre del Liber Instrumentorum. Un estudi sobre la miniatura valenciana del gòtic internacional, projecte DEA, Barcelona, Universitat de Barcelona, 2007, inèdit.

Bogoni, R., La iconografía de san Carlo Borromeo durante la Controriforma. 1580-1630, Venezia, Università Cà Foscari, tesis de licenciatura, inèdit, 2004.

Bogoni, R., I disegni surrealisti di Joan Miró degli anni Venti, Venezia, Università Cà Foscari, tesis de máster de segon nivel, inèdit, 2007.

Bogoni, R., La interpretación del simbolismo místico en la obra surrealista de Joan Miró, Barcelona, Universitat de Barcelona, tesis de máster, inédito, 2009.

Gavrus, A., “Otakus a Barcelona. Relacions online i offline”, Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya, Treball Final de Grau, 2014, inèdit.

Gavrus, A., “Heritability of Life History Traits in humans: comparison with the heritability of morphological traits”, Barcelona, Universitat de Barcelona, Treball Final de Màster, 2015, inèdit.


2 Responses to "Publicacions – Tesis doctorals"

 1. Oriol Gich ha dit:

  Estic interessat en llegir la tesis de la Sra. Ginés sobre el col.leccionisme entre Catalunya i la Xina.
  Em poden indicar si hi ha alguna possibilitat d’adquirir aquesta publicació?
  Gràcies per endavant. Cordialment,
  Oriol Gich.

  • Alma ha dit:

   Hola Oriol,
   La tesis de Mónica Ginés se presentó el pasado mes de diciembre 2013, por lo que no está publicada como libro. Está depositada en el fondo de tesis de la Universidad de Barcelona. Pasamos tu mensaje a la Dra. Ginés.
   Atentamente,
   Alma Reza
   Coordinación de Comunicación Emblecat

Deixa un comentari


Warning: require_once(/homepages/28/d323642733/htdocs/wp-content/themes/TribuneMagazine/footer.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/28/d323642733/htdocs/wp-includes/template.php on line 684

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/homepages/28/d323642733/htdocs/wp-content/themes/TribuneMagazine/footer.php' (include_path='.:/usr/lib/php5.6') in /homepages/28/d323642733/htdocs/wp-includes/template.php on line 684