els inicis d’un nou any

Sempre que comença un nou any toca fer balanç de tot el que hem fet l’any anterior. En el nostre cas, ha estat molt positiu, ja que durant aquest any 2011 hem aconseguit renovar la pàgina web, donant una nova imatge de professionalitat que ens obre les portes a aconseguir un posicionament destacat a la xarxa. Igualment, hem engegat altres vies de comunicació a través de les xarxes socials que ens permetrà arribar cada cop més fàcilment al públic interessat en les nostres activitats.

Hem de destacar, també, la consolidació del procés de creació de la revista, el número u de la qual preveiem que surti a inicis de l’any 2012. A més, hem endegat noves col·laboracions amb d’altres entitats i hem mantingut contactes amb institucions culturals per donar a conèixer les activitats que fem.

Els nostres associats van aportar la seva col·laboració desinteressada en l’organització del I Cicle de Rutes Culturals que es va portar a terme amb un notable èxit de públic. Així mateix, hem obert noves línies d’investigació vinculades a la dona i al món antic, l’antropologia i la didàctica, incorporant nous socis investigadors vinculats a aquestes especialitats, i n’hem reforçat d’altres com la musicologia.

Definitivament, aquest any ha suposat la consolidació de l’associació amb un equip de persones disposades a esforçar-se i treballar per tirar endavant els nous projectes. Seguim tenint moltes ganes, i amb l’empenta i la il·lusió de sempre continuem endavant el 2012 amb la voluntat d’expandir les nostres fronteres.