Et convidem a la segona edició de rutes culturals Emblecat. El proper 6 de maig a les 11h del matí tindrà lloc la ruta ‘El Barri Gòtic. La ciutat medieval oculta’

 

El barri de la catedral de Barcelona aglutina, des d’època romana, algunes de les construccions més importants vinculades al poder civil i religiós.
La imatge que tenim actualment d’aquesta zona prové de les intervencion s realitzades durant els segles XIX i XX, que ‘crearen’ el barri gòtic. Sense deixar de banda aquest es transformacions, durant el nostre recorregut ens centrarem en la seva evolució durant l’època medieval, descobrint les característiques arquitectòniques de les construccions religioses i civils de l’època i quines intervencions urbanístiques es realitzen en els segles gòtics.
Edificis com la catedral, la Casa de la Vila o Santa Maria del Pi formaran part d’una ruta on descobrirem que res no és el que sembla.

 

Dades importants

punt de trobada: plaça Nova, 5 (davant del Col·legi d’Arquitectes)

data: diumenge 6 de maig, a les 11 del matí

idioma: català

preus: 15 euros; Atrápalo 11 euros; persones jubilades: 8 euros; socis de la FEHC (Fundació d’Estudis Històrics de Catalunya) i socis d’Emblecat i acompanyant: 5 euros; menors de 14 anys acompanyats dels pares: gratuït

organitza: Emblecat. Associació Catalana d’Estudis d’Emblemàtica. Art i Societat

aquí et pots descarregar el tríptic

més informació i inscripcions: itineraris@emblecat.com